Количка

Вашата количка е празна.

Намалете разходите за електроенергия и подобрете качеството на въздуха с профилактика на климатика в дома или офиса

Съвременният начин на живот налага използването на климатични системи като една от най-ефективните и комфортни форми на отопление и охлаждане. Но как можем да гарантираме, че нашата климатична система работи на максимална ефективност, за да поддържа комфортната ни температура и качество на въздуха? В това ще ни помогне фирма “Аклима”от гр. Русе, която е специализирана в профилактиката на климатици и климатични системи.

Фирмата разполага с опитен екип от специалисти в областта на климатичните системи, които знаят как да диагностицират и отстранят всякакви проблеми с вашата система. Екипът използва най-новите технологии и оборудване, за да извършва профилактиката и почистването на вашият климатик, като премахва всякакви замърсители и алергени, които могат да доведат до здравословни проблеми.

Редовната профилактика и почистване на климатичната система не само подобрява качеството на въздуха, но и увеличава ефективността на системата за отопление и охлаждане, което може да доведе до значително намаляване на разходите за електроенергия. Аклима Ви препоръчва, профилактиката на климатичните системи да се прави поне веднъж годишно, но при нужда може да се направи и по-често.

За да се възползвате от услугите на фирма “Аклима”, може да позвъните на телефон +359 82 595 595 за да получите консултация или информация и ще се уверите, че вашият климатик  работи на пълна мощност, за да се наслаждавате на комфортната температура и качество на въздуха във вашия дом или офис.