Количка

Вашата количка е празна.

Най-малкият, най-тихият и най-ефективният вентилационен уред за жилищни помещения в своя клас

SmartFan®

Добрата вентилация не само осигурява свеж въздух, но е и ключов фактор за създаване на комфортна обстановка у дома. Подобреният кислороден поток въздух помага да се намали стресът и подобри общото благосъстояние.

Оттук нататък, проветряването може да се извършва без да се отварят прозорците. Често се пренебрегва фактът, че децентрализираната жилищна вентилация осигурява и безопасност. Вече няма нужда да се тревожите дали сте затворили всички прозорци при напускане на дома или продължителни отсъствия. Особено важна е защитата на малките деца, за които отвореният прозорец представлява потенциална опасност. Ние се грижим за това и ви осигуряваме спокойствие и безопасност.

ВРЕМЕ ЗА ПРЕОСМИСЛЯНЕ

Съвременните вентилационни технологии са неизбежна част от нискоенергийните къщи. Всеки, който планира за бъдещето, трябва да включи контролирана вентилация в проекта. Съвременните строителни материали осигуряват толкова добра изолация на сградите, че вредните вещества и влага не могат да се извеждат през външната обвивка на сградата. Недостатъчната вентилация може да доведе до влажни помещения и проблеми с плесен. Регулирането на климата в жилищните помещения не само предпазва сградата, но и повишава стойността на недвижимия имот.

Оставете зад гърба си предразсъдъците, че вентилационната система е сложна за инсталиране и изисква интензивна поддръжка. Ултрамодерните вентилационни системи getAir впечатляват с проста, но изключително ефективна технология. Благодарение на компактния си дизайн, те намаляват сложността при монтажа до минимум. Модулната им структура позволява лесна смяна на филтрите, а проверените технологии гарантират дълъг експлоатационен живот.

Революция в жилищната вентилация

getAir предлага ново поколение системи за децентрализирана жилищна вентилация, които се отличават с иновативни решения за рекуперация на топлина. Това е нашата основна област на експертиза, която непрекъснато развиваме и разширяваме през последните години.

SmartFan® е резултатът от нашето многогодишно изследователско и развойно усилие. Технологията getAir, върху която се основава, включва иновативни компоненти, които намаляват шума, оптимизират въздушните потоци, филтрират приточния въздух в съответствие с PM 2.5 и ефективно рекуперират топлината. Въпреки това, производителността не е единствената ни грижа – идеалната комбинация се постига чрез съчетаване на ефективна технология с компактен дизайн.

Можете да се доверите на технологията SmartFan®. Ние ви предлагаме вентилационна система за децентрализирана жилищна вентилация в цялата къща, която се интегрира перфектно в домашната обстановка и се отличава с оптимален въздушен поток и минимално ниво на шум.

Инсталирането на SmartFan® се извършва според специфичните нужди в различните помещения на цялата къща. Обикновено децентрализираната жилищна вентилация се инсталира в приточни зони като всекидневна, спалня и детска стая. При жилищната вентилация с SmartFan®, винаги работят два уреда, интегрирани в отвор в стената на къщата. Всички уреди се обслужват централно чрез управление.

Интерактивен изглед

Системите за свеж въздух на getAir представляват ново поколение на децентрализирана жилищна вентилация. Нашата ключова компетентност е свързана с иновативни вентилационни системи, които включват рекуперация на топлина. През последните години непрекъснато усъвършенстваме и разширяваме тази технология.

Можете да се доверите на технологията SmartFan®. С помощта на SmartFan®, getAir предлага вентилационна система за децентрализирана жилищна вентилация в цялата къща. Тя се интегрира идеално в жилищната среда и е уникална на пазара със своя оптимален въздушен поток и минимално ниво на шум.

Инсталирането на SmartFan® се извършва в зависимост от нуждите на произволен брой помещения в къщата. Обикновено децентрализираната жилищна вентилация се инсталира в приточни зони като всекидневна, спалня и детска стая. При жилищната вентилация със SmartFan®, винаги работят два уреда, които се вграждат в отвор в стената на къщата. Всички уреди се контролират централно чрез управление.

SmartFan® управление

чрез стенен панел или като интелигентно приложение

Управление посредством приложение

В бъдеще, ще можете да контролирате всички функции на вашия система за жилищна вентилация чрез мобилно приложение за смартфон. Интуитивният интерфейс на приложението включва всички функции, които предлага TOUCH управлението.

Touch управление

Само с едно докосване на TOUCH управлението можете да изберете между 4 нива на мощност за определени групи помещения. Имате възможност да зададете повече от шест предварително настроени режима.

LED управление

LED управлението предоставя лесно използване чрез четири бутона. Степените на мощност и предварително зададените режими са ясно разположени и могат да бъдат лесно настроени.

Вентилация чрез регулиране на зони

Интелигентното TOUCH управление се приспособява идеално към вашите нужди. То е способно да отговори едновременно на различни изисквания за вентилация.