Количка

Вашата количка е празна.

Ние сме компания, която изпълнява проекти в областта на отоплението, вентилацията, климатизацията (ОВК), газификацията и пречистването на въздуха. Съобразяваме се с всички изисквания нa клиентите си и обръщаме специално внимание на детайлите. 

С ентусиазъм и професионализъм обслужваме клиенти от всички региони в страната, както и в други европейски страни.  Печелим все повече клиенти и тяхното доверие с високо качество на услугите, бързи доставки и перфектни монтажи. Изпълняваме гаранционнa и извънгаранционнa поддръжка на ОВК техниката.

Нашият екип се състои от дългогодишни опитни професионалисти, които могат да изпълнят и най-сложния проект. Създаваме трайни отношения с лоялни клиенти, а надеждните ни климатични и вентилационни системи подобряват условията в  домовете или на работното място. Нашите проекти са в сферите на производството, административни сгради, хотели, ресторанти, болници, училища и др. 

Заповядайте в град Русе – в нашия шоурум или в офиса ни в град София, където  ще имаме удоволствието да ви посрещнем и обсъдим заедно вашите проекти.  

В нашата производствена база в град Русе изработваме вентилационни системи или отделни елементи за тях. 

Ние сме официален вносител и предоставяме сервизна поддръжка на климатична и въздухопречистваща техника с марката  INVENTOR.  Официални партьори сме за България на германската компания за вентилационна техника GetAir. Предлагаме техническите системи на крайни клиенти, заедно с монтаж, консултация и поддръжка, или за дистрибутиране.

Нашето портфолио включва системи със световните марки: LG, TOSHIBA CARRIER, DAIKIN, MITSUBISHI, MIDEA, FUJITSU, HAIER, GENERAL ELECTRIC, SANYO, GREE, PANASONIC и др.

Предлагаме нашето професионално мнение по отношение на наличната вентилационна, климатична, въздухопречистваща техника на българския пазар, която ще бъде най-подходяща за вашия проект. 

Нашите служители преминават обучение по Регламент 517 за работа с флуорирани парникови газове и получават Документ за правоспособност (Сертификат) за извършване на дейности, свързани с проверки за течове, възстановяване на флуорсъдържащи парникови газове, монтаж, сервизно обслужване, поддръжка, ремонт или извеждане от експлоатация на стационарно противопожарно оборудване, съдържащо 5 тона СО2 еквивалент или повече флуорсъдържащи парникови газове, или 10 тона СО2 еквивалент или повече, когато е херметически затворено и етикетирано като такова.

Нашите ценности са: 

  • качество, услужливост, внимание към детайла и индивидуално отношение всеки ден и към всеки партньор и клиент
  • висок професионализъм, продължаващо обучение и актуализиране на техническите умения на екипа
  • грижа за здравето и добруването на служителите и клиентите
  • внимание към природата и бъдещето на планетата