Количка

Вашата количка е празна.

Отопление и охлаждане с климатици

За да помогнем с избора и изграждането на Вашата система за отопление и охлаждане, свържете се с екипа ни.

Ефективната и икономична климатизация на дома, офиса или промишлената сграда са основната мисия на Аклима. Изграждането на климатична система е не по-малко важно от изграждането на вентилационна система. Професионалната климатизация на дома, офиса или промишлената сграда осигуряват оптимални температурни показатели на въздуха през цялата година. 

Предлагаме ви климатична техника от доказани марки като INVENTOR , CARRIER, TOSHIBA, DAIKIN, MITSUBISHI, GREE и други

При нас ще откриете готови изделия и съоръжения за климатизация от следните видове:

  • Сплит системи – Този вид климатични системи се състоят от едно външно и едно вътрешно тяло. Вътрешните тела, които предлагаме са стенен тип.
  • Мултисплит системи – Инверторни климатични системи, състоящи се от едно мощно външно тяло и до 5 вътрешни тела, които могат да бъдат управлявани индивидуално. Вътрешните тела, които предлагаме са: стенен тип, подов тип, подово-таванен тип, тип касета.
  • Чилъри и термопомпи – Този вид системи използват потенциала на природата. Раликата между тях е, че чилърите служат само за охлаждане, докато термопомпите са пригодени както за охлаждане, така и за отопление. Термопомпите, които ви предлагаме са от вида въздух-вода.
  • VRV/VRF многозонови системи – Този вид климатични системи се състоят от едно външно тяло и много вътрешни тела. Идеален избор е, ако искате да осигурите централна климатизация и вентилация на големи жилищни, обществени или промишлени сгради.

Екипът ни от висококвалифицирани специалисти ви предлага:

  • Предварителен оглед – Извършва се по желание на клиента за установяване на най-подходящото място за монтаж на климатична система. При извършването на оглед клиентът заплаща такса, която се приспада при монтажа на климатична система.
  • Монтаж на климатични системи – Извършваме монтаж на всички видове битови и промишлени климатични системи. Стандартният монтаж на сплит система до 24 000 BTU включва: Фиксиране на вътрешното и външното тяло (в случаите, когато не е направен предварителен оглед); Пробиване на необходимите отвори в стената; Полагане на тръбен път (медни тръби) за ниско и високо налягане – до 3 л. м.; Изолация за медна тръба; Полагане на тръба за отвеждане на конденз (гофрирана тръба) и кабел за комуникация; Захранващ кабел; Закрепване на вътрешното тяло; Монтаж на стойките и външното тяло; Свързване на тръбите между вътрешното и външното тяло; Вакумиране; Пуск и отчитане на параметри; Попълване на гаранциона карта.
  • Профилактика на климатични системи – Включва: Профилактика на външното тяло (Проверка и почистване с препарат на външни топлообменници, дренажа на външното тяло.Проверка на цялостната работа на климатичната система.); Профилактика на вътрешното тяло (Проверка и почистване с антибактериален препарат на филтри, изпарител, турбина, дренаж, проверка за шумове и вибрации.)
  • Абонаментно обслужване – Възползвайте се от опцията за сключване на договор за абонаментно обслужване, включващо диагностика, проверка за херметичност, попълване на досиета, техническа поддръжка, профилактика на климатични системи.
  • Ремонтни дейности – Извършваме гаранционно и извънгаранционно обслужване на всички видове климатични системи, отстраняване на възникнали повреди и подмяна на дефектирали части и детайли 
  • Демонтаж на климатични системи – Извършваме демонтаж на стари климатици. Ако не желаете да запазите стария си климатик, имате възможност да ни го предадете за рециклиране, като в този случай разходите за демонтаж са за наша сметка.

Изграждането на климатична система е не по-малко важно от изграждането на вентилационна система. Професионалната климатизация на дома, офиса или промишлената сграда осигуряват оптимални температурни показатели на въздуха през цялата година. 

Свържете се с екипа на Аклима – нашият екип от доказани професионалисти са готови да направят проект за изграждане на вентилационна и климатична система във вашия дом, офис или промишлена сграда и да го осъществят по най-добрия за вас начин.